Hoe u uw fysieke winkel relevanter kunt maken voor consumenten van vandaag


De traditionele winkelervaring in de winkel omvat het betreden van een winkel, het doorbladeren van artikelen, het bekijken van een bediende en het tellen van de kosten van de aankoop. Met de komst van e -commerce zijn deze activiteiten online verhuisd.

Consumenten willen echter nog steeds in winkels winkelen. Ze hebben meer opties dan ooit, en ze zoeken ervaringen die relevant zijn voor hun behoeften koop de beste plant zuilen voor in huis.

Een manier waarop retailers hun fysieke winkels relevanter kunnen maken voor de klanten van vandaag, is door een robuuste multi -kanaalsstrategie te ontwikkelen. Dit omvat het gebruik van digitale kanalen om klanten te betrekken, zoals livestreaming, en het bieden van een hoogwaardige webervaring. Een website hebben geoptimaliseerd voor digitaal winkelen is essentieel om de aandacht van de klant te houden.

Een andere manier om uw omnichannel -aanpak te verbeteren, is om meer te bieden dan alleen producten. Bied bijvoorbeeld een virtuele afspraak met uw verkoopteam om klanten te helpen het juiste product te vinden. Als u een kwaliteitservaring in de winkel kunt leveren, hebt u een veel betere kans om nieuwe klanten te behouden en aan te trekken.

Een ander voorbeeld is Bopis, of online kopen, ophalen in de winkel. Deze functie combineert het gemak van online winkelen met de veiligheid van pick-up in de winkel. Het kan worden gebruikt door zowel online als bakstenen en mortelwinkel, en het groeide met 28 procent in februari.

Het vergroten van de penetratie van e-commerce heeft retailers gedwongen hun winkellocaties opnieuw te evalueren. Sommigen openen meer, terwijl anderen hun deuren sluiten. Of u nu een grote retailer of een moeder-en-popwinkel bent, u moet uw fysieke winkel evalueren om ervoor te zorgen dat het uw klanten serveert.


Leave a Reply

Your email address will not be published.